Cégünkről

Cégünk 2016 ban alakult,100% magyar tulajdonban lévő vállalkozás. Lengyel gyártó kizárolólagos magyarországi forgalmazója. Nagyon jól tudjuk, mennyire fontos a tisztítás során a megfelelő tisztítószerek és eszközök kiválasztása. Csak és kizárólag hatékony készítményeket kínálunk, amelyek nemcsak megkönnyítik, hanem felgyorsítják az otthoni vagy vállalati tisztítási folyamatot. A  professzionális kémia mellett számos, a tisztítási és gépi javítási segédeszközt és tartozékot is kínálunk.

Jól kidolgozott tisztítás-technológiával végezzük élelmiszeripari gyárak, raktárak, gyógyszergyárak, kórházak, egyéb egészségügyi intézmények nagyon szigorú szabványainak is megfelelő takarítását. Multinacionális cégek, logisztikai bázisok óriási méretű tereit nagy teljesítményű, felső kategóriás, önjáró gépekkel tisztítjuk. Tevékenységünk során környezetbarát és biztonságos termékeket használunk, amik megfelelnek a mai kor követelményeinek. Jól képzett szakembereink szerteágazó műszaki, kémiai és biológiai ismeretek birtokában folyamatosan azon dolgoznak, hogy cégünk takarítási ágazata minden kihívásra megfelelő választ adjon. Tevékenységünkkel a legnagyobb hazai ipari ágazatok, nagyvállalatok, szolgáltatók, gyártók és közintézmények területein vagyunk jelen.

Nagytakarítás

Teljes mindenre kiterjedő nagytakarítást végzünk egészen az időszakos (irodákban negyedévente), vagy alkalmi nagytakarítást tekintve. Cégünk biztosítja az eszközöket, takarítógépeket, tisztítószereket és a munkaerőt. Minden munkánkra garanciát vállalunk. Lakások, irodák, konditermek, éttermek, újonnan átadásra kerülő helyiségek teljes körű profi takarítását vállaljuk. Hűtő, sütő, szekrények mögött takarítunk, fertőtlenítünk, teljes portörlés, ablakpucolás, függönymosás, szaniterek fertőtlenítése, vízkőmentesítése, egyéb helyek nyílászáróinak lemosása, szőnyeg és kárpittisztítás igény szerint.

Felújítás utáni takarítás

Lakás, ház, lépcsőház, iroda felújítása, vagy tisztasági festése utáni teljes körű takarítást elvégezzük. Ipari takarítógépekkel, eszközökkel és tisztítószerekkel végezzük a takarítást. A burkolatokon található festék és fuga megfelelő és szakszerű eltávolítása nem kis feladat. Évek óta bevállt tisztítószereket alkalmazunk, ami a burkolatokban, szaniterekben nem okoz károkat, viszont a festés és burolás után odaszáradt foltokat hatékonyan eltávolítja.

Bio takarítás

Vannak, akik a környezetvédelmre való  tekintettel döntenek e szolgáltatásunk mellett, vannak megrendelőink, akik egyes kemikáliák, vegyszerek allergiás tünetei miatt kérik. Amennyiben megvédené könyezetét a vegyszerektől, vagy egyszerűen allergiás a tisztítószerek hatóanyagára, akkor Önnek ajánljuk ezt a szolgáltatásunkat. Bio takarítás során is teljes, mindenre kiterjedő nagytakarítást végzünk egészen az időszakos (irodákban negyedévente történő), vagy alkalmi nagytakarításig. Cégünk biztosítja az eszközöket, takarítógépeket, tisztítószereket és a munkaerőt. Minden munkánkra garanciát vállalunk. Lakások, irodák, konditermek, éttermek, újonnan átadásra kerülő helyiségek teljes körű profi takarítását vállaljuk. Hűtő, sütő, szekrények mögött takarítunk, fertőtlenítünk, teljes portörlés, ablakpucolás, függönymosás, szaniterek fertőtlenítése, vízkőmentesítése, egyéb helyek nyílászáróinak lemosása, szőnyeg és kárpittisztítás igény szerint.

Irodatakarítás

Vállajuk kis és középvállalkozások, magánvállalatok, közintézmények irodáinak takarítását 20 év szakmai tapasztalattal. A mi munkatársainknak nem kell szólni, hogy ne pakoljanak el az asztalról fontos iratokat, mindent ott talál, ahol hagyott, mégis tisztaság uralkodik. Nagy hangsúlyt fektetünk a részletekre. Minden kis zugot és berendezést aprólékosan tisztítanak, vigyáza a berendezések épségére. A takarítás folyamán fertőtlenítő hatású tisztítószereket alkalmazunk. Felkészültek vagyunk az azonnali segítségnyújtásra is. Előfordulnak sürgős esetek, fontos tárgyalások, kiemelt ügyfelek céghez tett látogatása, amire szeretnének előre felkészülni. Kellemes benyomást kelt egy cégről az irodába való belépéskor tisztaság és friss illat kombinációja.

Garázstakarítás
Garázstakarítás, parkoló takarítás

Lakóparkok mélygarázsa, irodaházak és bevásárlóközpontok parkolóinak profi takarítása. A munkát nagy teljesítményű, erre a célra készített ipari berendezésekkel és a padlózat felületéhez megválasztott speciális tisztítószerekkel végezzük. Minden felülethez rendelkezünk speciális vegyszerrel, ami oldja az olajfoltokat, viszont a felületet nem kezdi ki. Vállaljuk a falak tisztítását is, amennyiben a parkoló kialakításából adódóan a kipufogógázok, illetve a kipufogóból induláskor kifröccsenő kondenzvíz szennyezik. Vállalunk időszakos (téli) takarítást is, amikor az autókra feltapadt koszos latyak a parkolóban olvad le és szárad meg. Foltot és szennyeződést okozva ezzel a padlózaton. Akár pár ezer négyzetméternyi felületet is hatékonyan megtisztítunk 1-2 nap alatt, a szennyeződések mértékétől és a terület nagyságától függően. A takarítás kisebb magángarázsok részére is elérhető és megfizethető!

Ózonos szagtalanítás

Vegyszermentes ózonos szagtalanítást vállalunk, ami egyben fertőtlenít is! Egy jól bevált, széles körben alkalmazott technológiát alkalmazunk, amely baktériumok és vírusok megszüntetésére is alkalmas. Amennyiben nem tudja megszüntetni lakásában, irodájában, vagy egyéb létesítényben a kellemetlen szagokat, bízza szakemberre a feladatot! Dohos szagú lakások, házak és irodák szagtalanítására is tökéletesen alkalmas.

Szolgáltatás referenciáink

 

Miért válasszon minket?

Mert:
Folyamatos tréningek, szakképzett munkatársak végeznek szakmunkát cégünknél. Munkába lépés előtt minden munkavállaló egy átfogó szakmai, munkavédelmi és tűzvédelmi oktatásban részesül. A szakmai újdonságokat az év közben megtartott továbbképzéseken sajátítjuk el.

Havonta 250-300.000 nm megtisztított terület. Speciális, nagy teljesítményű gépeinkkel és szakképzett munkaerőnkkel nincsenek akadályok. Ezt ügyfeleink elégedettsége is jól bizonyítja.

Figyelem: Ha nem tudsz takarítószereket biztosítani, szívesen segítünk, ehhez válaszd rendelésed mellé a Kicsi vagy Nagy Tisztítószer csomagot, valamint igény szerint Biológiailag lebombló Tisztítószer Csomagot!
FONTOS, hogy ez a szükséges eszközöket nem tartalmazza.

Kapcsolatfelvétel