Fizetési módok

Utánvétes fizetés
Utánvéttel történő vásárlás esetén a megrendelt áru ellenértékét és a szállítás költséget az áru kézhezvételekor kell készpénzben kiegyenlíteni a futárnak, vagy a szállító kollégánknak. Kérjük, hogy minden esetben győződjön meg arról, hogy a termék csomagolása sértetlen! Ha a csomag láthatóan sérült, vagy nyitott, tagadja meg a csomag átvételét és haladéktalanul értesítsen minket.

 

Fizetés előre utalással
Rendelését előre, átutalással is kiegyenlítheti. A csomagot csak az átutalt összeg számlánkon történő jóváírását követően tudjuk indítani. Az áru kézhezvételekor Önt további költségek már nem terhelik.
Kérjük, hogy átutalásnál a közlemény rovatban minden esetben tüntesse fel a rendelés azonosítóját.
 Előfordulhat, hogy a megrendelt termék éppen nincs raktáron, ezért az utalás indításáról csak értesítésünket követően rendelkezzenek.

Inter Team Magyarország Kft.
OTP Bank: 11704021-21335716

Készpénz
Ha személyesen kívánja átvenni a megrendelt termékeket, telephelyünkön készpénzes fizetésre is lehetősége van.

Fizetés átutalással (8,15,30 nap)
Csak cégek, illetve közületek esetén! Amennyiben Önök “csak” átutalással tudnak fizetni, úgy is rendelhetnek. Ebben az esetben a megrendelésüket küldjék el e-mailben, vagy faxon, és írják rá, hogy hány napos átutalással szeretnének, tudnak fizetni. Amennyiben webáruházon keresztül rendelnek, úgy fizetési módnak válasszák az előre utalás pontot, viszont a megjegyzés rovatba tüntessék fel, hogy átutalással szeretnének fizetni. Ebben az esetben felvesszük Önökkel a kapcsolatot, és egyeztetünk az átutalás módjával kapcsolatban.

Házhozszállítás futárszolgálattal
Internetes áruházunkban kapható termékeket a DPD futárszolgálattal szállítjuk el Önökhöz.

Szállítási díjak
nettó 50 000 Ft alatti megrendelések esetén a szállítás díja bruttó 1 990 Ft.
nettó 50 000 forintnál nagyobb megrendelések esetén a szállítási díja: INGYENES!

Szállítási határidők
A raktáron lévő termékeket a megrendelés napján, vagy a megrendelést követő munkanapon adjuk át a futárszolgálatnak. A raktáron nem lévő terméket a megrendeléstől számítva átlagosan 1-10 munkanapon belül rendelkezésre állnak, ezt követően tudjuk őket szállítani. Amennyiben a megrendelt termék esetlegesen nincs készleten, akkor ezt jelezzük a vásárló felé. A vásárló dönthet, hogy megvárja az esedékes szállítást, vagy következmények nélkül lemondja a megrendelést.

A csomag feladásáról e-mailben, vagy sms-ben értesítjük. A csomag érkezése az e-mail, vagy sms elküldését követő munkanapon várható. (Az sms tartalmazza a várható szállítási napot.)

Szállítási díjban foglalt szolgáltatások
Szállítási idő: 1 nap (a feladott csomagot a DPD a következő munkanapon kézbesíti) A DPD futárszolgálat a csomagot reggel 08:00 és 17:00 között szállítja az ország bármely részére.

Fizetés: utánvét (DPD-nek)

Elektronikus csomagkövetés (www.dpd.hu), A csomag pontos érkezése felől a szállítás napján a DPD központi számán lehet érdeklődni a +36/1 501-6200-ás telefonszámon.

Értékbiztosítás (ha megsérülne a csomag)

Ha Ön az adott munkanap nem tudja átvenni a csomagját, futárszolgálatunk a következő munkanap ismételten megkísérli a kézbesítést.

Rendelések személyes átvétele
A megrendelt tételeket személyesen is átveheti üzletünkben (Budapest, Bogáncs utca  6-8.), ekkor nem kell a kiszállítási díjat megfizetnie, és az átvétel várható időpontja 24-36 órán belüli. Felhívjuk figyelmét, hogy az átvételt kizárólag ügyfélszolgálatunkkal telefonon előre egyeztetett időpontban (nyitvatartási időben) tudjuk biztosítani!

Rendeléskövetés
Amennyiben sikeresen feladta a rendelését, úgy a későbbiekben a rendelés visszaigazolásakor kapott azonosítóval bármikor lekérdezheti rendelésének állapotát.